Advance Beleggen

... voor succesvolle beleggers

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Advance Beleggen verstrekt opinies, koop- en verkoopaanbevelingen inzake beleggen in aandelen en beursgenoteerde hoogrentende obligaties, door middel van nieuwsbrieven.

De onafhankelijke opstelling van Advance biedt haar de vrijheid kritisch commentaar te geven op alle nieuwe beleggingsproducten. Interessante ETF's, funds en bankproducten worden opgenomen in de Advance ETF- en Fund Selectie.

De inhoud van de nieuwsbrieven van Advance wordt gecoördineerd door de heer GR Jager, oprichter van Advance. Zijn achtergronden zijn sr. vermogensbeheerder bij OVG en ING, hoofd Beleggingsvoorlichting op het hoofdkantoor van Fortis en goeroe van De Telegraaf / dft.nl . Thans is Jager coördinator van de nieuwsbrieven van Advance en leverancier van aanvullende research ten behoeve van Today's Group.

Gerard Jager, oprichter Advance

G.R. Jager, oprichter Advance

Advance heeft als beleggingsvisie het behalen van een zo hoog mogelijk rendement op langere termijn bij een aanvaardbaar risico. Beleggingsvormen: aandelen (zowel rechtstreeks als d.m.v. indextrackers), hoogrenderende beursgenoteerde bedrijfsobligaties en specifieke garantieproducten van banken en fondshuizen.


Beleggers die in de afgelopen 15 jaar conform de nieuwsbrieven van Advance hebben belegd, hebben nooit beleggingsproducten in portefeuille gehad van omgevallen zakenbank Lehman Brothers, Madoff, de vele dubieuze vastgoedobligaties en -cv's, teakhout, life settlements, enz. 

Maak ook eens kennis met de nieuwsbrieven van Advance. Wij zijn er van overtuigd dat u er na verloop van tijd met voldoening op terugkijkt. De prijs van een  abonnement bedraagt € 155,- per halfjaar of € 265,- per jaar. Tip: maak gebruik van ons aanbod: 50% korting over de eerste periode. Dus € 77,50 voor een halfjaar of € 132,50 voor een jaar lang koop- en verkoopaanbevelingen.


 

Redactie medewerkers